Maurice Munteanu o avertizeaza pe Ramona ca vede si intelege mai mult decat crede ea, insa concurenta se preface ca NU intelege:"Bravo, ai stilist!", a fost concluzia juratului. Ce a mai remarcat fashion editorul in legatura cu fusta adolescentei?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 sep 2017, 17:55

Ramona sustine ca nu are stilist si ca imprumuta haine de la prietene, insa Maurice Munteanu nu crede o iota din ce spune concurenta.

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai temuti jurati de la “Bravo, ai stil!”, cu greu fiind impresionat de outfiturile si de alegerile vestimentare ale concurentelor.  In editia de astazi, Maurice este placut impresionat de tinuta vestimentara a Ramonei, insa o suspecteaza pe aceasta ca are parte de ajutor in acest sens. A fost nevoie de doua intrebari pentru a-si da seama daca a imprumutat Ramona piesele vestimentare.

“Ia raspunde-mi tu la doua intrebari! Unu: <De ce porti aceeasi camasa ca si ieri?>, si doi: <De unde ai achizitionat tu aceasta fusta?>. Atentie la neatentie, ca vad tot si inteleg tot!”, intreaba invinuitor Maurice. Desi concurenta nu recunoaste nimic, in momentul in care acorda calificativul, juratul afirma ceva care amuza pe toate lumea, lasand loc interpretarii.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.