Maurice Munteanu o ia la misto pe Iulia: "Mi-a trimis cineva un mesaj in care tu te adresai fanilor tai ca o persoana publica ce esti"/ "Da, mi s-a spus ca sunt altfel"/ Fete cu picioare frumoase si care se fataie la TV, a vazut tara asta demult. Tu te ex

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Iulia A venit in fata juratilor cu o tinuta de inspiratie rock, insa alta a fost problema in legatura cu aparitia ei, iar Maurice Munteanu a fost cel care a luat atitudine vis-a-vis de concurenta.

"Am primit un mesaj in care tu te adresai pe retelel de comunicare si te adresai asa interesant fanilor tai, ca figura publica ce esti, de altfel,  Iulia voastra...Iulia voastra va spune ca este acea gura de aer proaspat de care are nevoie televiziunea. Ce propui tu nou? draga mea, fete frumoasa si care se fataie la televizor, a vazut tara asta demult. Altceva ce oferi tu daca nu corp, daca nu miscare, daca nu dans? Te exprimi bolovanos, nu ai un discurs fluent si fluid.

Termina cu porcariile astea ca esti orice mai putin timida. las-o jos ca macane...", i-a spus ferm Maurice Munteanu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: