Maurice Munteanu provocat de Angela la replici de agatat:"Cand pot sa bag si eu un suc in tine?"/ "Ba, daca o sa aiba energia asta de doua ori pe saptamana, rupe, mai!" Cu ce verdict s-a ales concurenta pentru styling-ul facut dupa ce Razvan Ciobanu i-a l

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:44

Angela a provocat pareri contradinctorii intre jurati in legatura cu tinuta ei si s-a ales cu cateva critici destul de efervescente din partea lor.

Iulia Albu a fost cea mai sarcastica la adresa outfit-ului Angelei si i-a spus spre surprinderea tinerei ca:"Angela, tu ai vazut "Pretty Woman?" si esti familiarizata cu personajul sora Juliei Roberts din film, nu? Iti spun eu: esti exact ca ea, era sora ei numai ca fiind extrem de prost imbracata, in final au scos-o din toate scenele, au taiat-o. Ba imi place nasturelel de la jacheta, superb! Nu mai am autoritate, sunt trista azi..."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: