Maurice Munteanu si Iulia Albu despre tinuta Cristinei Mihaela: "Nu e o tinuta care sa ma halucineze!" "Coafura strica tot, scoate-ti "caltaismele" astea din cap..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:34

Cristina Mihaela a ales o tinuta care a starnit cateva controverse printre juratii "Bravo, ai sti!"

Concurenta a ales imprimeul de snake pentru pantaloni, iar in sus o camasa pe care juratii au asociat-o cu fusta din editia precedenta pe care o purta Larisa. Ceea ce a facut ca dezbaterea sa fie si mai aprinsa, a fost alegerea pantofilor. Maurice Munteanu a sustinut ca ar fi avut nevoie de un alt gen de sandale sau pantofi. In schimb, Razvan Ciobanu gaseste combinatia foarte potrivita desi a marturisit in culise ca a incercat sa o incurce.

Iulia Albu a avut si ea de comentat la adresa coafurii concurentei si a caltilor pe care ii poarta. I-a dat si un sfat ina cest sens si anume sa poarte un turban data viitoare si sa isi desfaca acei carlionti mai mult.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: