Maurice Munteanu, teoria "gentii fake": "Daca am fi mers la o competitie care s-ar fi numit "Hai sa gatim cu matusa Ileana", as fi inteles!" Silvia nu a rezistat si l-a provocat pe jurat cu o intrebare

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:26

Maurice Munteanu i-a demontrat Cristinei ca a ales un clutch fake si ca ar trebui sa evite pe viitor aceste piese deoarece din punct de vedere stilistic nu este corect: "Asta este o copie dupa "une edition soir", nu ii mai spun brand-ul, dar asa se numeste intentia de gama. E gol? De ce e gol? Ai o prastie aici!"

Moment in care Silvia l-a intrerupt pe jurat si l-a intrebat cum sa recunoasca o imitatie atunci cand nu cunoaste toate modelele de brand.

Cei trei jurati au considerat intrebarea Silviei deplasata in contextul in care ca si concurente care aspira la premiul de 100 000 de lei si la statutul de fashion icon intreaba astfel de lucruri. Se presupune ca ar trebui sa stie deja aceste detalii: "Ignoranta nu este o scuza in acest concurs, vorbim de o miza enorma. Daca am fi mers la o competitie care s-a rfi numit Hai sa gatim cu matusa Ileana, as fi inteles ca r fi trebuit sa vii sa imi spui care e diferenta dintre marar si patrunjel.
Cel putin piesle iconice trebuie stiute!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Taguri: