Maurice Munteanu: "Tinuta ta este pur si simplu atroce!” Vezi cum s-a imbracat concurenta care l-a facut pe juratul "Bravo, ai stil!" sa aiba o astfel de reactie, azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 11:50

Se pare ca si in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, juratii nu sunt darnici in a oferi calificativul mult dorit de concurente.

Regula se aplica si in cazul Stefaniei intrucat Maurice Munteanu nu se arata deloc impresionat de coafura si de vestimentatia fetei.

“Tu te-ai vazut in oglinda? Ti-a placut? (…) O coafura mai nereusita si mai trista ca a ta nu am mai vazut de multa vreme… Nu vreau sa te superi pe mine, dar tinuta este pur si simplu atroce. Camasa este groaznica, salopeta este o gluma”, a

spus Maurice Munteanu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Ce au avut de spus ceilalti jurati veti putea afla urmarind editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: