MECI de zile mari intre Marisa si Iulia Albu:"E lipsa de stil sa vii in platou si sa iti inchizi nasturii de la pantaloni..."/"E lipsit de stil sa spui asta!"/"Nici lumea de acasa nu stie CAND AI TU gauri in fusta...sau sunt desirate hainele tale!" Razvan

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:44

Marisa a venit cu un look al carui piese au mai fost repetate, iar ochiul vigilent al Iuliei Albu nu a scapat acest detaliu aparent minor.

De la faptul ca Marisa si-a inchis pantalonii inainte de a se da REC la emisiune pana la reactia concurentei vis-a-vis de jurat, nu a mai fost decat un pas pana la razboi intre cele doua. Iulia i-a reprosat ca acest lucru este lipsit de stil, insa Marisa a dorit cu tot dinadinsul sa isi ii dea replica fashion editorului, atrangandu-i atentia ca si ea a venit cu scame pe fusta si acest lucru nu l-a stiut nimeni si ca nu este frumos sa spuna asta in gura mare.

Vazand impertinenta concurentei, juratul i-a explicat ca nu a fost niciodata cazul de asa ceva, insa Marisa a tinut-o pe a ei pana cand a intervenit Razvan Ciobanu. Uite ce i-a spus foarte ferm designerul!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.