"Mi se pare ca tinuta ta este peste asteptarile pe care le aveam de la tine, sunt socata! Se vede ca iti doresti sa castigi si faptul ca afisai brand-uri nu era in avantajul tau!" Juratii "Bravo, ai stil!", dati pe spate de tinuta Cristinei Mihaela

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:54

Iulia Albu a avut numai cuvinte de lauda la adresa tinutei propuse in aceasta editie de Cristina Mihaela.

Fashion editorul a marturisit deschis ca nu se astepta la un asemenea styling, mai ales ca, dupa cum marturiste, concurenta era blocata pe o anumita zona. Si mai mult apreciaza la ea faptul ca nu mai afiseaza brand-uri in exces si ca se vede ca si doreste foarte mult sa castige. Juratul a apreciat ca a venit cu o geanta in emisiune, insa Raluca Badulescu a tinut sa ii atraga atentia fashion editorului ca nu este una oarecare, ci foarte scumpa, de altfel.

Maurice Munteanu, in schimb, a avut cateva detalii de punctat la adresa tinutei Cristinei Mihaela, si anume: "Nu as fi mixat niciodata geanta asa, are un aspect bolovanos. E ca un bolovan din cauza culorii, ar fi aratat mai bine cu un rucsac. Pantofii nu se regasesc cu aceasta fusta si ciorapi. Tinuta ar fi functionat pe bucati."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: