Moment incredibil la Bravo, ai stil Celebrities! "Asumata" Tonciu defileaza in chiloti! Viralul saptamanii

Autor: L.S.

Andreea Tonciu a facut un moment de zile mari la Bravo, ai stil Celebrities! Uite-o pe Tonciu defiland in chiloti, asa cum nimeni, niciodata nu o va mai putea face!

Andreea Tonciu a facut un moment incredibil la Bravo, ai stil Celebrities! Concurenta a defilat in chiloti! Nu ai cum sa pierzi asa ceva!

Citeste si: Andreea Tonciu are sanse mari sa ajunga in finala Bravo, ai stil Celebrities! Juratii sunt impresionati de abilitatile concurentei

Citeste si: Bianca Giurcanu e comparata cu Basescu: "Un costum din asta a avut si Base". Ce calificative i-au dat juratii Bravo, ai stil Celebrities?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Andreea Tonciu i-a facut pe jurati sa o admire si sa ii spuna numai cuvinte de lauda, iar momentul este extrem de amuzant. Iata-l:

 

Citeste si: Andreea Tonciu a izbucnit in plans! Fetita ei a vazut imagini: "Mami, de ce fata aia rea te face ciocanitoare?"

Citeste si: Andreea Tonciu a avut probleme cu garderoba! Cum a ajuns, din nou, pe masa juratilor