MOMENT super emotionant cu Ilinca Vandici si mama ei! Cele doua au plans inainte de nunta: "Eu nu reuseam sa imi pastrez cariera, sa ma descurc cu Zian fara ea! Mama e totul pentru mine!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 oct 2017, 10:00

Sfârşitul săptămânii a fost unul cu totul şi cu totul special pentru Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil”, care s-a căsătorit duminică şi şi-a botezat fiul, pe Zian-Ioan.

O echipă a emisiunii WOWbiz a fost prezentă la marele eveniment, iar Ilinca a făcut mărturisiri neaşteptate.

”M-am trezit la 7.30, nu am mai putut să adorm. Nici eu şi nici Andrei. Am simţit că o să fie o zi minunată. Cred că voi plânge, aşa că le-am cerut fetelor de la make-up machiaj waterproof.”, a mărturisit Ilinca.

”Am foarte mari emoţii. Zian înseamnă foarte mult pentru mine, mai mult decât copiii mei.

Suntem foarte bine.”, a dezvăluit mama Ilincăi.

Întrebată ce înseamnă mama ei pentru ea, Ilinca nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a izbucnit în lacrimi: ”Dacă nu era mama nu reuşeam să fac asta, nu reuşeam să menţin cariera. Mama e totul pentru mine. Fără ea nu se poate întâmpla. Cu orice bonă nu ar fi fost la fel.”, a mai spus Ilinca în timp ce se îndrepta către fiul ei, Zian.


”I-am respectat dorinţa lui. El face afaceri, el face alte lucruri şi nu îşi doreşte să apară la televizor. El o să fie la biserică, acolo o să vorbim cu el. El a mânat caii în toată relaţia asta. El a spus încă de la prima întâlnire că ne vom căsători, că vom avea copii şi o viaţă frumoasă, dar nu l-am crezut.
Mă gândeam că sunt doar vorbe.”, a mai spus ea.


”E foarte frumos. E o zi emoţionantă. Ilinca şi Zian sunt tot ce am, sunt toată viaţa mea.”, a dezvăluit Andrei, soţul Ilincăi. Citeste continuarea pe wowbiz.ro!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.