Moment super hilar in timpul jurizarii Biancai: Raluca a incercat sa inhaleze heliu din balon, insa suflul i-a mutat peruca! Concurenta a avut un moment si o tinuta catastrofala:"Tu esti plictisitoare, tinuta e plictisitoare, incaltarile sunt prost alese

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 nov 2017, 22:18

Bianca a ratat si Gala "Bravo, ai stil!" unde ar fi putut sa ia note mari, insa a acumulat doar un punctaj foarte mic din partea juratilor.

Insa, inaitne de a-si spune parerea in ce priveste tinuta Biancai, Raluca a ami avut un moment comic atunci cand a incerca tsa inhaleze heliu. Suflul din interiorul balonului era cat pe ce sa ii dea peruca jos din cap. Amuzata si ea si restul juratilor, Raluca nu a putut decat sa faca haz de necaz de situatie:"Am reusit sa mut peruca pe partea celalalta, in rest, nu mi-a iesit nimic.Potoliti-va,

ca imi fac si bretonul asta vraiste si tot plictisita sunt. Bianca, nu o mai lungesc, uite asa m-am flescait si eu ca balonul asta cand ai intrat in platou!"

Cei mai duri cu concurenta au fost, in schimb, Maurice si Razvan care au itnarit ideea ca tinuta Biancai a fost una plictisitoare, la fel ca si momentul pe care l-a facut. "Bianca nu este o poezie de Bacovia pentru ca poezia de Bacovia are un farmec, ea nu are! Eu am inteles de unde vrei sa pleci, insa nu ai ajuns.

Esti demodata..."

 

 

Taguri: