Multi o cred insensibila si o femeie dura, insa Cristina Mihaela are un suflet mare! Concurenta de la "Bravo, ai stil!" e topita dupa copii. Uite cum tine in brate un bebelus si il alinta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:05

Cristina Mihaea si-a facut un renume in show-ul "Bravo, ai stil!" de femeie dura, insa concurenta este mai sensibila decat cred cei care s-au grabit sa o judece.

Cristinei Mihaela ii plac copiii foarte mult si nu este exclus ca in viitorul apropiat sa isi doreasca sa devina mama. Concurenta de la "Bravo, ai stil!"are numeroase poze in care a fost surprinsa in ipostaza de nasica a unui bebelus impreuna cu parintii ei sau singura. Chiar ea a dezvaluit ca este foarte sensibila atunci cand vine vorba de copii si batrani, concurenta chiar avand lacrimi in ochi atunci cand vine vorba despre acest subiect.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Unul dintre exemple a fost si momentul Ioanei dintr-o Gala in care fictiv, a imbrancit un barbat in varsta, iar Cristina Mihaela i-a atras atentia ca nu e normal sa faca asa ceva chiar daca

este doar o punere in scena.

 

Taguri: