Myrko Tatii, artistul cu care a lucrat Silvia, castigatoarea primului sezon “Bravo, ai stil!”, a marturisit de ce nu a mai tinut legatura cu tanara

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:38

Myrko Tatii, un tanar artist, prieten cu Silvia, se spune ca a fost “geniul” care a ajutat-o pe castigatoarea de la “Bravo, ai stil!” in momentele cele mai dificile din show. El i-a creat Silviei cateva din tinutele sale sofisticate cu care a impresionat in show.

Dupa ce favorita sa a castigat prima editie a show-ului, Myrko Tatii a declarat ca se astepta la acest deznodamant pentru ca Silvia este extrem de talentata.

Acum insa, Myrko nu se mai gandeste la Silvia, pentru ca este ocupat cu noua sa colectie. “Sunt acum in atelierul de creatie, tin legatura doar cu mine in acest moment si cu creatile mele. Oana (n.r. asa ii spune el Silviei) ramane acolo la locul ei indiferent de ce este sau va fi …voi fi extrem de incantat daca cineva ii “va fura locul” vreodata la acel concurs”, a raspuns Tatii, pe pagina sa de socialziare, unei prietene care l-a intrebat de ce nu mai tine legtura cu fosta concurenta de la “Bravo, ai stil!”

Nonconformistul artist Myrko Tatii a absolvit Facultatea de Arte Plastice din Timisoara cu media 10, fiind licentiat in arte plastice si decorative si a lucrat deja pentru cateva vedete de la noi (una dintre ele este Loredana). (sursa wowbiz.ro)

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: