Myrko Tatii, stilistul Silviei, marturisiri in premiera despre cum a trait finala de la “Bravo, ai stil!” “Am urlat atunci" Ce spune despre relatia sa cu castigatoarea show-ului

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:24

Myrko Tatii un tanar artist, prieten cu Silvia, a fost “geniul” care a ajutat-o pe castigatoarea de la “Bravo, ai stil!” in momentele cele mai dificile din show. Designerul i-a creat Silviei cateva din tinutele sale sofisticate.

Intre Myrko si Silvia este o relatie aparte, pe care castigatorea show-ului “Bravo, ai stil” nu s-a ferit sa o dezvaluie in emisiune, desi a fost criticata de Iulia Albu pentru asta.

Juratul a declarat cu cateva ocazii ca nu este de acord cu faptul ca este ajutata de catre artist pentru ca nu multe concurente au aceasta ocazie. Cu toate acestea, relatia Silviei cu Myrko a continuat iar in 6 gale concurenta a purtat tinute semnate de tanarul artist.

Nonconformistul artist Myrko Tatii a absolvit Facultatea de Arte Plastice din Timisoara cu media 10 si a lucrat deja pentru cateva vedete de la noi (una dintre ele este Loredana).

Toata lumea se astepta insa ca Myrko sa fie alaturi in studio si in finala emisiunii. Nu s-a intamplat asta, dar Myrko ne-a dezvaluit ca nu a pierdut o secunda din emisiune.

“Am avut emotii de nedescris. Eu credeam ca Andreea si Silvia vor ajunge in finala, dar stiam ca Silvia va castiga. Ea e cea mai stilata femeie din Romania. Am urlat cand am auzit-o pe Ilinca pronutandu-i numele”,ne-a spus Myrko.

Citeste mai multe pe wowbiz.ro!

 

Taguri: