Myrko Tatii, talentatul prieten al Silviei ale carui creatii concurenta le poarta in emisiunea "Bravo, ai stil!", atitudine dura la adresa afirmatiei Iuliei Albu in legatura cu refuzul ei de a-i purta o piesa vestimentara. A tinut sa spuna adevarul din sp

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:05

Myrko Tatii, artistul care sta in spatele creatiilor pe care Silvia le poarta in concursul "Bravo, ai stil!" a tinut sa lamureasca afirmatiile pe care le-a facut Iulia Albu in concurs.

"Nu vreau sa caut scuze dar nici sa se inteleaga gresit, nu sunt genul de om care sa caute mila cuiva si cu atat mai putin persoana care sa implore pe cineva sa-mi poarte produsul in mod fortat sau in alte circumstante. Da, este adevarat ca stimabila jurata mi-a refuzat o piesa vestimentara creata de mine in anul 2006, iar acest motiv vine la cererea dansei de a"ma purta".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Dansa a cerut, eu am oferit ce aveam la acea ora iar da, stimabila a refuzat (tinuta oferita la cererea dansei mai jos in imagini).Deci

simplu. Acum aceasta tinuta din imagini apartine unei frumose roscate de meserie arhitect! Iar cand eu am cunoscut-o atat pe dansa cat si pe Silvia eu nu mai facusem creatie vestimentara din acel an 2006. Atentia mea era atintita asupra ilustratiei de moda."

 

Taguri: