N-ai fi banuit niciodata ca una din cele mai redutabile concurente de la "Bravo, ai stil", Cristina Mihaela, a fost BLONDA! Uite cum arata aspiranta la titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania", cu parul deschis! Nici nu o mai recunosti

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:04

Cristina Mihaela, concurenta de la "Bravo, ai stil!" care i-a determinat pe jurati, in ultima perioada, sa recunoasca faptul ca a evoluat vizibil fata de cum a intrat in concurs si sa ii acorde numai note mari si stelute, e adepta schimbarilor.

Concurenta a recunoscut, in primul rand, ca si-a facut o intervenitie destul de dureroasa si costisitoare la nivelul bustului si nu s-a sfiit sa dezvaluie acest amanunt, ba mai mult a si marturisit ca parintii ei nu au fost de acord, insa pentru ca si-a dorit foarte mult, tanara a reusit sa ii induplece.

In afara de aceasta schimbare majora, Cristina Mihaela, a avut cateva schimbari de look majore; a avut breton gros intr-o perioada, insa cea mai surprinzatoare aparitie a ei a fost cand avea parul blond.

Ce-i drept, acest lucru s-a intamplat acum cativa ani, cand frumoasa concurenta inca experimenta diverse look-uri.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: