N-ai stiut niciodata! "Dependenta" cu care se lupta, la propriu, sotul Ilincai Vandici! E periculos, insa nu se poate lasa de acest "microb". Se pare ca prezentatoarea "Bravo, ai stil!" ii calca pe urme...

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 09 dec 2017, 15:51

Andrei Neacşu are 26 de ani si e sportiv legitimat la un club profesionist.

Andrei Neacşu, sotul Ilincai Vandici e legitimat la clubul lui Ciprian Sora, unde practica kickboxing şi MMA.

 

În kickboxing se utilizează lovituri cu mâinile şi cu picioarele, fiind o disciplină dezvoltată istoric din karate, Muay Thai şi boxul clasic.

 

 

 

O postare distribuită de Neacsu Andrei (@neacsuandrei) pe

 

Vezi mai jos o inregistrare cu Andrei de la campionatele nationale de kickboxing:

 

Si Ilinca Vandici e o sportiva pasionata. De-a lungul sarcinii sale, perioada in care a aratat impecabil, Ilinca a continuat sa mearga la sala. Acest lucru i-a asigurat o recuperare rapida dupa sarcina, vedeta KANAL D afisand un corp de revista cand a revenit la "comanda" "Bravo, ai stil!", la mai putin doua luni dupa ce l-a adus pe lume pe micutul Zian.

Clipurile pe care Ilinca le posteaza strang aproape 100.000 de vizualizari si sute de comentarii laudative pentru stilul sanatos de viata pe care il promoveaza, Ilinca devenind un adevarat model pentru tinerele mamici.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.