Naba dă lovitura la “Bravo, ai stil!”! Cu ce tinuta reuseste sa ia mingea de la Raluca Badulescu vezi azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 06 sep 2017, 09:33

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, vestimentatia propusa de Naba, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania ii impresioneaza la maximum pe jurati.

Fara prea multe cuvinte, frumoasa mulatra primeste mingea de la Raluca Badulescu. Si Maurice Munteanu are numai cuvinte de lauda la adresa tinutei pe care o poarta fata.

“Mi se pare cea mai buna tinuta pe care ai prezentat-o pana acum! Tocmai pentru faptul ca ti-ai pus o curea alba, imi place; una neagra mi s-ar fi parut o alegere previzibila. Imi place ca porti pantofi rosii la un blazer galben, imi place ca ai clipsuri si nu orice alt tip de cercel.

Mi se pare ca arati superb asa. Felicitari!”, a conchis juratul.

Ce au avut de spus ceilalti jurati, dar si concurentele despre outfitul Nabei veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, numai la Kanal D!

Tot in editia de astazi, concurentelor li se vor comunica si tema Galei de sambata care se anunta a fi una plina de emotie intrucat va fi prima Gala eliminatorie din acest sezon.


 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.