Naba, prima reactie dupa ce in Gala de sambata a venit cu sanii aproape dezgoliti! A recunoscut: uite cate operatii estetice si-a facut pana acum

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 sep 2017, 10:16

In Gala "Bravo, ai stil!" de sambata Naba a socat pe toata lumea cand si-a facut aparitia intr-o tinuta mai mult decat indrazneata.

Frumoasa bruneta a ales sa poarte un sacou fara nasturi sub care nu avea nimic, astfel ca bustul ei impresionant a fost la vedere aproape mai mereu.

Reactiile nu au intarziat sa apara iar multa lume a acuzat-o ca are prea multe operatii estetice. Intr-o postare pe contul ei de Instagram Naba a tinut sa lamureasca acest lucru si a vorbit deschis despre interventiile pe care si le-a facut:

"Dragii mei,vazand ca sunt multi oameni rautaciosi, m-am gandit sa fac lumina si sa vorbesc cu voi! Nu am Botox, am acid hialuronic doar in buza de sus. Ridicare si Silicon. si nu sunt singura din competitie care are are aceste interventii. Oameni rautaciosi vor exista mereu, dar eu stiu ca cei care ma sustin sunt in numar foarte mare, tocmai de aceea nu dau importanta comentariilor rautacioase. Pentru ca, voi stiti cum sunt si ma iubiti pentru ceea ce sunt.

Eu nu ma schimb in fata camerelor de filmat niciodata, si nici nu o voi face. Acesta este caracterul meu, si aceasta sunt eu. Va multumesc ca ma sustineti si ma iubiti! La randul meu, va iubesc si eu din toata inima si sa stiti ca de fiecare data, va simt cu mine. Va iubesc, Nabaliciosii mei. Votam neîncetat 9 la 1206".

 

A post shared by Naba Salem (@naba.salem) on

 

Taguri: