Natalia, fiica Paolei, schimbare de look la sase anisori! Totul a fost cu acordul mamicii ei, concurenta de la "Bravo, ai stil!" Micuta a fost dusa la un salon de lux si tratata ca o printesa

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:36

Paola isi rasfata fiica, pe Natalia, ca pe o printesa si ii ofera micutei tot ce isi doreste.

A photo posted by Paola Bonaciu (@paolabonaciu) on

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Recent, concurenta de la "Bravo, ai stil!", pana sa inceapa filmarile la emisiune si-a dus fetita la un salon de lux de coafura din Italia, din regiunea in care locuiesc si i-a schimbat coafura, caci asa cum e mamica ei de stilata trebuie sa fie si fiica. Micuta Natalia a fost rasfatata mai ceva ca o printesa de catre angajatii salonului. Un hair stylist s-a ocupat de tunsoarea ei si o manichiurista i-a facut unghiile pentru ca e o domnisoara in toata regula si trebuie sa fie bine pusa la punct.

A photo posted by Paola Bonaciu (@paolabonaciu) on


Nu mai vorbim de hainutele cu care a fost imbracata Natalia! Puloverasul si cizmele din picioarele fetitei au fost piesele de rezistenta ale outfitului pustoaicei.

A photo posted by Paola Bonaciu (@paolabonaciu) on

 

Taguri: