Nici macar nu i-a mai adresat vreo intepatura Marisei! Fashion editorul a fost de acord pe deplin cu tinuta propusa de concurenta. Cum a aratat Marisa in aceasta editie de a reusit sa o imblanzeasca pana si pe Iulia Albu!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:27

Marisa a mai adunat o steluta din partea juratilor "Bravo, ai stil!" cu o tinuta imprevizibila, insa extrem de placuta.

Daca Raluca Badulescu a avut o dilema in ce priveste sandalele Marisei si anume daca sa incerce sa porte si ea sa nu, concurenta a sfatuit-o ca mai bine sa renunte la acest gand, iar Maurice Munteanu i-a sugerat colegei sale sa isi cumpere varianta cu pietre daca vrea.

Chiar daca perechea de incaltaminte a fost pe mode moderne, juratul a apreciat-o. La fel si Maurice Munteanu, insa nu a fost de acord cu geanta replica fidela dupa un accesoriu de brand.

Astfel, Marisa ar fi trebuit sa evite aceasta geanta si sa isi gaseasca una care sa nu semene deloc cu originalul. Ne mai avand nimic ce sa obiecteze impotriva look-ului ei, Iulia Albu i-a dat si ea un "bravo, ai stil!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: