"Nici nu putea sa deschida gura prea bine! Cand iti bagi in buze, nu vezi cat iti bagi?" Alina, ingrozita de tanara care a aparut azi in platou, la "Bravo, ai stil!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:31

Laura, de profesie f ashion editor, fashion blogger si asistent manager, si-a incercat, fara succes, norocul, in fata juratilor de la "Bravo, ai stil!".

Laura a ales o tinuta in alb si negru, la care a "asortat" un ruj ostentativ, rosu, care ii scotea prea mult in evidenta buzele voluptoase iar acest detaliu a fost criticat aspru de jurati. "Ai reusit sa vulgarizezi aceasta aparitie cu rujul rosu!" i-a reprosat Maurice Munteanu, in timp ce Iulia Albu i-a spus ca tinuta ei e copiata: "In acest concurs, noi depunctam acest lucru!"

Aparitia Laurei a fost criticata in culise si de concurente. Alina a fost cea mai vulcanica, ingrozita de buzele uriase ale tinerei: "Nici nu putea sa deschida gura prea bine! Cand iti bagi in buze, nu vezi cat iti bagi?"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Fata. am si eu pe creier. Mi-au extirpat astia juma' din creier cand am fost sa-mi fac nu stiu ce", a glumit Silvia:

 

Taguri: