Noua concurenta Bravo, ai stil Celebritie, Oana Radu, a intrat tremurand in competitie: "Ma ia SMURD-ul"

Autor: L.S.
Actualizat: 13 feb 2020, 10:05

Oana Radu este noua concurenta Bravo, ai stil Celebrities! Cantareata a intrat tremurand de emotii in platoul emisiunii si a facut mai multe dezvaluiri.

Intrare triumfala la Bravo, ai stil Celebrities! Oana Radu este de astazi noua concurenta, iar regulile competitiei s-au schimbat, astfel incat cantareata sa nu fie defavorizata. Juratii au decis ca toate stelutele acumulate in concurs se anuleaza!

Citeste si: Oana Radu

Citeste si: Oana Radu, despre viata la peste 100 de kilograme! Cum a reusit sa slabeasca artista in 3 luni veti afla in editia de ASTAZI a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Dar iata momentul in care Oana Radu a intrat in competitie si reactia celorlalte concurente:

Citeste si: Sexy Bia, "mamica la scandaluri" a crezut ca le ia ochii juratilor cu blanita purtata pe pielea goala. Ce calificative a luat

Citeste si: Andreea Tonciu are sanse mari sa ajunga in finala Bravo, ai stil Celebrities! Juratii sunt impresionati de abilitatile concurentei