NU a spus de FRICA sa nu fie criticata de Iulia Albu? Marisa si-a lansat in urma cu ceva timp PRIMA COLECTIE DE HAINE! Uite cat costa o piesa semnata de focoasa concurenta de la "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:37

Marisa nu a vrut sa spuna in fata juratilor 'Bravo, ai stil!" ca deja are la activa cateva piese vestimentare care ii poarta semnatura.

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”


Talentata concurenta a evitat sa spuna clar atunci cand Maurice a intrebat-o de ce nu isi poarta creatiile vestimentare spunand ca momentan nu are timp sa se ocupe fiind mai tot timpul prezenta pe platourile 'Bravo, ai stil!" Insa, in urma cu ceva timp, Marisa a lansat cateva piese vestimentare ce ii poarta semnatura si intr-adevar sunt in stilul ei. Probabil, de teama sa nu fie si mai aspru criticata de Iulia Albu, concurenta a preferat sa se abtina de la marturisi ca intr-adevar are cateva creatii la activ.

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.