NU a spus niciodata, insa MARISA de la "Bravo, ai stil!" a fost stilistul mai multor vedete din Romania! Uite cu cine a colaborat concurenta de-a lungul timpului

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:35

Marisa este fara indoiala una dintre cele mai talentate concurente de la "Bravo, ai stil!" care se straduieste de la editie la editie sa isi imbunatateasca stilul vestimentar si sa vina cu noutati.

Preferata de Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, Marisa incearca sa o multumeasca si pe Iulia Albu, insa de putine ori reuseste, juratul gasindu-i mereu minusuri in ce priveste tinutele ei. Foarte exigent cu ea, fashion editorul incearca sa o ambitioneze sa faca mai mult avand in vedere ca Marisa este si studenta la UNARTE si de aceea are pretentii mari de la ea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”


Insa, Marisa a realizat cateva lucruri pana la varsta de 20 de ani, astfel ea avand numeroase colaborari pe partea de styling cu multe vedete din Romania, iar una dintre ele este Laura Cosoi sau Alexandra Pavel, iubita lui Keo, Kaya sau Jo.

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.