Nu ai auzit-o niciodata astfel pe Iulia Albu la adresa Silviei: "Tinuta ta este impecabila! Nu ma intereseaza sincer ce crezi tu, dar tinuta este perfecta si iti spun de ce: Felul cum ai integrat fusta si ai pus-o in valoare..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:16

Dupa ce juratii au rugat-o pe Silvia sa isi exprima punctul de vedere in legatura cu nemultumirile pe care le are fata de jurati, fashion editorul Iulia Albu a avut o reactie extrem de binevoitoare la adresa concurentei.

Silvia le-a spus juratilor ca intr-o alta editie ei au fost agresivi fata de ea, mai ales cei la care nu se astepta, adica Maurice Munteanu si Raluca Badulescu. Acestia i-au explicat ca ea este cea agresiva de cele mai multe ori si nu isi da seama de tonalitatea pe care o foloseste cu ei. Acelasi lucru l-a sustinut si Razvan Ciobanu care s-a infuriat la culme pe Silvia si chiar a tipat la ea, lucru observat de concurenta si mai apoi reprosat.

Se pare ca Silviei nu ii convine sa fie tratata cu aceeasi moneda, insa recunoaste ca greseala este a ei. Insa, concurenta a mentionat si faptul ca ea nu simte ca este tratata la fel ca si restul colegelor ei, adica in ciuda conflictelor pe care ele le au cu juratii sau alte concurente, ele primesc stelute si ea nu, din cauza atitudinii.

Cand a venit momentul jurizarii, Iulia Albu a fost profund impresionata de styling-ul Silviei si i-a laudat foarte mult tinuta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: