"Nu cred ca ai facut tu styling-ul.Toate piesele sunt urate si impreuna si separat."/"Eu cred ca vorbim de-a surda toti./"Pantalonii ma sperie, tu ma sperii la propriu!"/"Mai ramane sa te pui in priza de la luminite. Bianca, aparitie infricosatoare pentr

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 nov 2017, 17:13

Bianca nu a avut prea mare noroc in aceasta editie pentru ca tinuta ei a fost una foarte slaba.

"Imi place doar parul si machiajul si parca am stabilit ca o sa vad mai mult de la voi si nu stiu cum se face ca nu ai facut tu tinuta, nu ca ar fi vreo lumina pentru ca nu este, dar...Piesele par de la acelasi designer si nu inteleg de ce faci tu aceasta greseala, Bianca pentru ca eu am vazut ca de la un moment dat incepusesi sa faci tinute."

"Mai, mama, eu cred ca vorbim a surda. Pentru a suta oara, nu avem nicio problema daca aveti stilisti. Vrem sa vedem tusa voastra personala. Imi amintesti de o tinuta care mi-a placut in Gala. A Ramonei..Brad de Craciu!"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.