"Nu imi plac coafura, brosa, camasa, jeansii, nu imi plac pantofii!" Cine este concurenta despre care Maurice Munteanu spune aceste cuvinte? Aflati azi, in "Bravo, ai stil", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 01 sep 2017, 09:08

Toamna incepe cu stil, weekend-ul vine cu multe surprize, in timp ce prima Gala a show-ului “Bravo, ai stil!” bate la usa, iar emotiile cresc accelerat.

In editia de astazi a show-ului, inaintea Galei de maine seara, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, juratii sunt din ce in ce mai exigenti cu cele 11 concurente.

Maurice Munteanu declara ca are asteptari foarte mari de la fetele intrate in competitia care le poate schimba radical viata si ca nu se multumeste doar cu un styling simplist. Roxana este una dintre concurentele care intra in vizorul juratului, vizibil nemultumit de aparitia vestimentara a acesteia.

“Nu imi plac coafura, brosa, camasa, jeansii, nu imi plac pantofii! Consider, cumva, ca s-a intamplat om schimbare! Eu de la Roxana vreau mai mult, adica vreau ceea ce as putea sa numesc o actualizare masiva a tinutelor purtate”, spune juratul.

Care este verdictul juratilor in ceea ce priveste outfitul Roxanei veti putea afla in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.