"Nu inteleg cum sa te duci intr-un magazin si sa alegi CEA MAI URATA jacheta! Cum sa-ti treaca prin cap asa ceva? Nu inteleg!" Razvan Ciobanu, oripilat si socat de alegerea vestimentara a Andreei, cu patru zile inainte de marea finala!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Si juratii au fost de parere ca tinuta ei e nepotrivita pentru aceasta etapa a concursului, fiind mult prea simpla.

Iulia Albu a considerat ca tinuta Andreei este una corecta pentru ocazia aleasa, numai ca este e mult prea simpla pentru etapa concursului. "As fi vrut macar cu parul sa faci ceva. Este totul atat de monoton...", i-a spus Iulia.

"Daca as fi avut mai multe cunostinte sau, in preajma mea, mai multi oameni din aceasta breasla, as fi avut haine mai bune", s-a aparat concurenta.

"In 14 saptamani puteai sa te documentezi. Puteai sa te faci toba de carte. Poti, ai resursele necesare, ai vazut in jurul tau..." i-a atras atentia Raluca Badulescu.

"Daca ma intreba cineva daca gustul se poate cultiva sau dobandi, as fi spus ca da. La Andreea nu vad aceasta posibilitate.

Nu inteleg cum sa te duci intr-un magazin si sa alegi CEA MAI URATA jacheta! Cum sa-ti treaca prin cap asa ceva? Nu inteleg!" a izbucnit Razvan Ciobanu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Iata cum a continuat discutia:

 

Taguri: