Nu l-ai vazut niciodata atat de nervos pe Maurice Munteanu! Juratul a desfiintat-o pe Petronela: "Eu as putea sa vorbesc pana maine, tu oricum nu ai intelege nimic! N-ai nicio legatura cu moda si cu stilul. Si voi spune asta de cate ori voi avea ocazia!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 11:30

In Gala din aceasta seara Maurice Munteanu a avut o cadere nervoasa la momentul jurizarii Petronelei.

Juratul a fost atat de enervat de replicile si incapatanarea concurentei incat nu s-a putut abtine si i-a adresat critici grele, fara menajamente.

"Eu as putea sa vorbesc pana maine, tu oricum nu ai intelege nimic! N-ai nicio legatura cu moda si cu stilul! Si voi spune asta de cate ori voi avea ocazia".

Si Razvan Ciobanu a fost extrem de iritat de atitudinea Petronelei.

"Petronela, ai o pieptanatura ingrozitoare, ai niste cercei ingrozitori, salopeta este... nu urata, nu iesita din moda, este pe luna plecata! Ma ingrijoreaza foarte tare sa vad in fiecare saptamana oameni care se prezinta ca tine, oameni care vorbesc ca tine, oameni care au modul tau de gandire si imi spun cu dezinvoltura ca vor sa faca cariera in televiziune. Ma sperie groaznic!".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Iata intreg momentul: