"Nu poti sa-mi prezinti mie avangarda momentului si sa stai asa! Trebuie sa-ti asumi ceea ce porti!" Andreea a venit cu o tinuta racnet, de brand, dar juratii au desfiintat-o pentru ca nu a stiut sa o poarte

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:17

Iulia Albu a fost singura care a gasit cuvinte de lauda pentru Andreea.

"Imi place tinuta ta de azi, este complet diferita de tot ce ai propus pana acum!", i-a spus Iulia Albu, care a adaugat: "Este mult prea departe de cine esti tu. Arati ca Ioana. Mi se pare ca ai primit un colet si tu! Te-ai deghizat, porti o tinuta de pe un manechin."

"Tu nu porti tinuta, ea te poarta pe tine. Tu nu detii aceasta capacitate stilistica de intelege aceste piese si de a le asuma ca atare", i-a reprosat Maurice.

Si Raluca Badulescu a avut o reactie vehementa. "Te-am incurajat sa incerci lucruri noi. In momentul in care vreti sa incercati lucruri noi, trebuie sa fiti siguri ca stapaniti acea zona, ca o simtiti!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Iata cum a decurs jurizarea Andreei:

 

Taguri: