Nu se poate abtine! Cum si-a numit Denisa rivala inainte de Gala din aceasta seara! Iar iese cu scandal din cauza apelativelor date de catre concurenta celor care o enerveaza

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 10:49

In aceasta seara veti putea urmari o noua Gala eliminatorie cu rasturnari de situatie spectaculoase.

Tensiunea va atinge cote maxime iar Denisa, mezina competitiei, nu face decat sa puna si mai multe paie pe foc.

In stilul caracteristic, ea a postat un nou mesaj acid pe contul ei de Instagram in care isi critica adversarele pe fata, fara menajamente.

"Astazi m-am trezit altfel.Am simtit o liniste si deopotriva o satisfactie specifica acestor zile. Diseara de la 20:00 incepe o noua gala.Din

tabloul de primavara va disparea un element.In asa momente tensionate barzaunele grasun devine irascibil si ataca stupul si regina.Sa speram ca nu va bazai prea zgomotos si vom putea performa in acest spectacol de gala!", a scris Denisa pe profilul ei de Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Oare despre cine o fi vorba? Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, Gala eliminatorie "Bravo, ai stil!", numai la Kanal D!

 

Taguri: