"Nu stiu ce tot vrei de la sufletul meu. Sunt un om omenesc, un jurat la masa asta...Era sa ma dau cu capul de scaun! NU mai am nimic de comentat" Adela, tinuta extraordinara din punctul de vedere al juratilor!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:49

Juratii i-au dat Adelei steluta, insa Maurice a avut cateva comentarii de precizat la tinuta concurentei. Cu toate acestea, si din punctul lui de vedere, look-ul concurentei a fost unul desavarsit.

Cea care, insa, a fost data pe spate, a fost Raluca care i-a si dat mingea de capitan Adelei dupa ce a exclamat ca nu mai are nimic de comentat fiinda tinuta est euna perfecta. Chiar daca nu se astepta din partea Iuliei, Adela a primit si de al fashion editorul un "bravo, ai stil!" cu mentiunea ca look-ul pe care tanara l-a afisat este unu preluat de la ea, juratul avand o astfel de aparitie la WOWbiz.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.