"Nu stiu cum faci, dar reusesti sa aduci cele mai proaste tinute pe care le-am vazut in aceasta competitie. De ce esti in aceaste CIZME? Doamne fereste!"/ Deci, pielea se strofoaca sa iasa prin acea CRAPATURA. Ceva de vis, mai! Niste cremvursti acolo, bra

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:36

Bianca a fost luata in vizor de toti juratii "Bravo, ai stil!" din cauza pieselor asociate si mai ales a detaliilor inestetice din tinuta.

Prima care s-a declarat revoltata a fost Iulia Albu care nu intelege functionalitatea cizmelor perforate care nu sunt nici de vara si nici de toamna. Apoi acel brau de Avram Iancu, cum i-a spus Raluca Badulescu nu isi gaseste nici el rostul in tinuta. Tot Raluca este cea care a obiservat ca Biancai ii iese pielea prin crapatura de la cizma, un lucru extrem de inestetic aducandu-i aminte de un cremvurst.

Maurice ar fi acceptat tinuta, insa cu alte piese si un alt context. In concluzie, tinuta Biancai a fost un total fiasco!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.