"Nu te duci asa, cu sanii in vant, la o intalnire cu parintii! E lipsa de respect!" Ioana a fost coplesita de avalansa de critici a juratilor. Tu ai face greselile astea?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:47

Piesele vestimentare, incaltamintea, postura, toate au fost taxate de cei trei jurati.

Primul care a tinut sa atraga atentia asupra unei greseli importante. "Te rog nu mai veni in sandale, sa spui ca iei un pranz. Nu merg in mijlocul iernii la un pranz cu ai mei in sandale. Straduiti-va putin mai mult!", a spus designerul.

"Nu pui niciodata brosa pe maleta din lurex, maleta din lurex nu se potriveste deloc cu fusta-pantalon, ce se intampla in zona taliei nu e delco fericit, ca si ce se intampla in spate, in partea dorsala.

Sandalele nu se potrivesc nici cu tinuta, nici cu anotimpul, nici cu povestea, cu nimic", i-a spus Maurice Munteanu.

Nemultumita de tinuta Ioanei, Iulia Albu i-a atras atentia ca postura adoptata ,cu mainile in buzunar, e sfidatoare la adresa juratilor si ca e o lipsa de respect sa mearga fara sutien la o intalnire cu parintii!

Iata cum a continuat jurizarea Ioanei:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: