O concurenta de la "Bravo, ai stil!" arunca bomba! "M-am indragostit de sotul Silviei! Vreau sa bage divort!" Despre cine este vorba aflati azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 10:40

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, Laura, una dintre aspirantele la marele premiu, este avocat specializat in divorturi mondene.

Socul este urias pentru Silvia, contracandidata ei, cand fata isi continua povestea care ii sustine tinuta vestimentara. “Astazi o voi divorta pe Silvia! Ce nu stiti voi este ca eu m-am indragostit de sotul ei”, spune Laura.

Imediat, Silvia riposteaza verbal si o “acuza” pe Laura, “avocatul mondenilor”, de aceasta data: “Mai, Laura…noi, prietene, si tu vrei sa imi furi sotul?”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Intreg momentul il veti putea urmari in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: