O mai tii minte pe Isabela, fosta concurenta despre care Iulia Albu spunea ca face "carpe", la Cluj? A terminat masterul si si-a prezentat colectia de absolvire intr-un eveniment fastuos! Avem imaginile oficiale

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:50

Isabela are 26 de ani si a studiat la Universitatea de Arta si Design din Cluj.

Ca in fiecare an, studentii de la UAD si-au prezentat colectiile de absolvire in cadrul evenimentului "Gala Universităţii de Artă şi Design (UAD)", eveniment ce a avut loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

"Creaţiile studenţilor de anul acesta au pus accentul pe dezvoltări de volume inedite, palete cromatice sofisticate, forme care hibridizează croiuri clasice cu croiuri avangardiste, intervenţii spectaculoase pe suprafeţe textile, broderii şi imprimări digitale pe materiale inovatoare",

au scris jurnalistii de la Ziua de Cluj despre eveniment.

Printre absolventi, s-a numarat si Isabela Teodor, cunoscuta fanilor" Bravo, ai stil!" drept una dintre concurentele care au luat startul in primul sezon al show-ului.

Cu acelasi par cret, dar mai scurt, vopsit intr-o nuanta portocalie, Isabela s-a ocupat cu atentie de fiecare detaliu al prezentarii sale, asigurandu-se ca tinutele create de ea vor fi apreciate la adevarata valoare!

Iata cateva imagini din culise:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

My #queen ❤️

O postare distribuită de Isabela Teodor (@teodorisabela) pe

#daddy?

O postare distribuită de Isabela Teodor (@teodorisabela) pe

Vezi mai multe fotografii de la Gala UAD aici!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.