O noua vedeta vine la “Bravo, ai stil!” Cine este aceasta si ce rol va juca in emisiune?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:30

O noua vedeta se alatura emisiunii “Bravo, ai stil”.

Alaturi de prezentatoarea Ilinca Vandici si de cei trei jurati, Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, in show-ul de la Kanal D va intra o noua vedeta, indragita de romani. Despre cine este vorba si ce rol va juca aceasta in emisiune veti afla foarte curand.

Show-ul „Bravo, ai stil!” este un format international de succes (format orginal: My Style Rocks), difuzat de luni pana vineri, de la ora 17:00, si in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.

Cele 7 concurente care au ramas in competitie vor evolua in fata unui juriu competent si a telespectatorilor pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare ce le poate aduce succesul in televiziune.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Emisiunea imbina divertismentul cu probele de stil si conflictele inerente unei astfel de competitii. Podiumul este pretextul pentru ca participantele sa arate cat de bine se simt in pielea lor, sa cucereasca telespectatorii si juriul.

 

Taguri: