O RECUNOSTI? Ea si-a incercat norocul si in sezonul doi "Bravo, ai stil!", insa nu a reusit sa ajunga in competitie! Iata ca de data aceasta, norocul i-a suras. CINE este concurenta-surpriza care i-a impresionat pe jurati inca de la prima aparitie? "De ce

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 aug 2017, 16:34

Alexandra, tanara din sezonul doi care a facut valva cu aparitia ei si totusi nu a reusit sa intre in competie, este acum concurenta cu drepturi depline in sezonul trei.

Studenta la teatru, Alexandra a avut o tinuta destul de buna incat juratii i-au dat "Bravo, ai stil!". In ciuda aparitiei destul de safe sau cuminte, Iulia Albu a apreciat in primul rand asocierea atipica a tinutei cu perlele de la gat, insa Maurice s-a declarat initial nemultumit de abilitatile culinare ale Alexandrei.

Dar cand a auzit cat de gospodina poate fi concurenta si cate feluri de mancare poate sa faca, a fost pe loc cucerit si i-a spus ca a intrat cu dreptul in competitie:"Tu daca n-ai inteles

ca un barbat nu se tine cu gogosi si cu placinte, ci cu plachie si rasol, n-ai inteles nimic din viata. Degeaba ai facut actorie si mergi la concerte si joci! Cu alte cuvinte ai un look armonios si esti pregatita sa intri in competitie. Raspunsul concurentei l-a uimit pe Maurice, neasteptandu-se la declaratia Alexandrei!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.