Oana Radu, desfiintata de Maurice la "Bravo, ai stil!": "Esti terminata la 26 de ani!"

Autor: Diana Tilă
Oana Radu la Bravo, ai stil!

Oana Radu a fost dur criticata de Maurice. Juratul a fost dezamagit de alegerile vestimentare pe care le-a facut concurenta de la Bravo, ai stil!

Oana Radu a slabit enorm, iar juratii au observat acest lucru si ii admira corpul tonifiat si silueta de viespe. In cadrul emisiunii" Bravo, ai stil!", Raluca Badulescu i-a marturisit Oanei ca arata DIVIN si ca are un corp asemanator cu cel al surorilor Kardashian.

"Tipul asta de tinuta care iti contureaza silueta este preferata mea. In toate tinutele pe care le-ai purtat pe talie, cu decolteul la vedere...

arati DIVIN si ai un trup de surorile kardashian, fara discutie.", a spus Raluca.

Cu toate ca Raluca a fost placut impresionata de vestimentatia Oanei, un singur lucru nu i-a placut, pantofii stiletto neon. 

Oana a incercat sa le explice ca i-a ales pentru ca nu avea nimic colorat pe ea si ca erau la reducere, insa Raluca a mentionat ca pantofii verzi neon sunt din alt film:" Nu te salveaza o pata de culoare!"

Maurice a criticat-o pe Oana Radu

Indignat de alegerile concurentei de la "Bravo, ai stil!", Maurice nu s-a mai putut abtine si a izbucnit. Juratul a desfiintat-o pe Oana, deoarece l-a nemultumit pantofii pe care i-a purtat.

"Nu-mi plac pantofii neon. De ce si-ar cumpara o femeie, o cetateana asa ceva? Nu va mai cumparati pantofi neon! Ai 3 ani? Esti la gradinita? Va bate pensia la usa si tu vii cu pantofi neon in picioare.

Esti terminata la 26 de ani!", a spus Maurice.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.