"Oricine te vede, ar vrea sa te pupe pe OBRAJI" Raluca Badulescu, aluzie la sanii Alinei! Iulia Albu observa un DETALIU in ce priveste geanta concurentei, iar Maurice ii adreseaza fine aluzii:"Dar tu ce faci, iei trenul in fiecare saptamana?!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2017, 16:44

Alina a facut un styling agreat de juratii "Bravo, ai stil!", insa acestia nu au putut sa nu remarce cateva detalii legate de accesoriile pe care ea le poarta.

"Oricine te vede, ar vrea sa te pupe pe obraji...Buna...Alina! N-am ce sa zic, esti splendid imbracata asa, nici nu vad incaltarile. Nu mai conteaza in ecuatie, esti o visa."

"Mie chiar imi place botina asta cu tipul asta de toc, cu forma asta pentru ca daca ai fi pus altceva, mi s-ar fi parut un pic mai sec. Ador faptul ca porti sosete cu picouri si mai imi place foarte mult combinatia de palarie si cercei rotunzi care nu sunt neaparat niste creole clasice.

Ce nu imi place in mod special este geanta", a afirmat Maurice Munteanu despre tinuta concurentei.

Cand veni vorba de acest aspect, Iulia Albu a completat si ea ca atat geanta cat si bluza sunt coppii dupa celebre brand-uri. Si mai mult, fashion editorul a remarcat si faptul ca a mai vazut-o la o concurenta din sezonul trecut si anume la Adela.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.