Otilia a fost desfiintata de jurati, dar nu si-a dat seama cat de grava este situatia ei: "Nu ai nicio legatura, esti paralela!" / "Am crezut ca e un cearceaf la uscat!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:30

Otilia a prezentat in editia de astazi o tinuta de care a fost foarte multumita.

Juratii au avut insa o alta parere si au desfiintat-o fara mila, facand glume subtile la adresa ei.

"Ce frumos ai infasurat tu acel asternut! A, este o rochie? Dar cu sandalele ce ai avut? De ce nu ai geanta? Este foarte urat sa te prezinti cu radacinile nevopsite!", a spus Iulia Albu.

"Otilia, ce sa iti zic eu scumpetea pamantului? Ca tu esti scumpica asa! Noi in concursul asta nu avem cum sa te convingem ca sa vii imbracata cu stil!", i-a spus Raluca Badulescu.

Cel mai dur a fost Maurice Munteanu, care nu s-a putut abtine: "Tinuta nu exista din niciun punct de vedere! Nu ai nicio legatura, esti paralela!".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Iata ce verdict a primit Otilia:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.