"Otilia, ai facut styling? Ai legat aia la cap? N-ai facut nimic, ai un halat pe tine...TU esti un personaj extrem de amuzant" Raluca Badulescu se declara nemultumita de Otilia! Concurenta incearca, dar nu reuseste

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:23

Otilia a fost din nou certata de Raluca si Maurice pentru ca nu face niciun fel de styling....

Raluca a fost extrem de ironica la adresa Otiliei spunandu-i ca a facut un styling si anume si-a legat un cordon in cap si a lua tun halat pe ea. Se pare ca si Maurice ii da dreptate colegei sale si i-a spus Otiliei ca ar fi bine sa se uite la colegele ei si sa ia aminte ce inseamna sa faci un styling, dandu-i exemplu aleatoriu pe una dintre ele.

Otilia nu intelege de ce juratii spun ca ea nu face styling si se declara chiar revoltata; "Am pus o curea la halat, niste pantofi care mi se se pare ca se potrivesc..."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.