Pantofii Cristinei Mihaela, motiv de mustrare: "Cum sa ai zeci de perechi acasa si sa porti doar doua perechi, unii negri si unii bej?" / "S-a impuscat in grezna!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Concurenta a venit in emisiunea de luni cu aceeasi vesnica pereche de pantofi stiletto de care e indragostita, lucru care a fost observat de jurati.

"Si eu consider ca in toate tinutele mele pana la urma tot acest gen de pantofi il asortez. Merg la toate tinutele foarte bine!", a incercat Raluca Badulescu sa ii gaseasca o justificare, insa Razvan Ciobanu a fost nemultumit de situatie.

"Cum sa ai zeci de perechi acasa si sa porti doar doua perechi, unii negri si unii bej?", s-a mirat acesta. "Sunt posesor de multe perechi de pantofi, dar ii schimb..."

"Iata ca repet stiletto atat de mult incat cred ca daca as fi avut un stilist nu mai ma lasa, macar stiletto sa nu imi mai pun", a glumit concurenta, cu referire la zvonurile conform carora ar apela la ajutor profesionist pentru a-si compune tinutele:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: