Pantofii de brand si animalul de companie au salvat-o pe concurenta dintr-un mare impas! Maurice Munteanu, teoria "gecii" vs "jacheta".: "Suna bolovanos, evitati sa mai spuneti asa!" Cine este concurenta care a declansat polemica lingvistica

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:44

Andreea a reusit sa isi salveze tinuta cu pantofii Valentino si cu animalul de plus cu care doarme si pe care Maurice Munteanu l-a botezat Tasse.

Andreea a venit cu o pereche de jeans si o jacheta din denim accesorizate cu un animalut din plus cu care doarme si cu o pereche de pantofi Valentino, intr-o culoare extrem de vibranta. Juratii au fost de acord ca intreaga tinuta a functionat foarte bine datorita acestor accesorii, altfel ar fi fost un dezastru. Andreea a fost si sfatuita sa nu mai foloseasca cuvantul "geaca" pentru ca suna bolovanos in opinia lui Maurice Munteanu, ci ar fi foarte melodios sa foloseasca in schimb termenul de "jacheta."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: