Paola a clacat, insa Silvia a fost alaturi de ea si a incurajat-o: "Aici vin sa isi dea aere niste femei care ar fi trebuit sa stea la cules de cartofi! Nu suport criticile si sunt maniaca de control" Cum a reusit Silvia sa o linisteasca pe concurenta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:27

Oboseala, stresul si faptul ca Razvan Ciobanu i-a retras steluta au determinat-o pe Paola sa vrea sa renunte la show.

Dupa prima editie, Paola a vrut sa plece acasa. Enervata de gestul lui razvan Ciobanu si de faptul ca ea a intra tin competitie cu haine foarte scumpe si frumoase din punctul ei de vedere si nu a luat nicio stea in final, designerul preferand o alta concurenta care a luat trei stele, dar cu aceeasi camasa pe care a purtat-o si ea, Paola a vrut sa se desparta amiabil de competitia "Bravo, ai stil!", mai ales ca a si spus ca nu poate sa se trezeasca dimineata sau sa stea in stres si din cauza acestor lucruri sa aiba conflicte

cu juratii.

Ba mai mult, a inceput sa planga, insa Silvia a fost cea care a ajutat-o sa isi revina si i-a dat chiar exemplul ei cand si ea a clacat la inceput si a inceput sa planga atunci cand a primit critici."Tu m-ai vazut pe mine la inceput? Mai bine clachezi la inceput ca te eliberezi.

Tu esti o invingatoare."

Paola nu s-a putut abtine si i-a marturisit Silviei ca nu este drept ce se intampla: "Tu ai vazut cine a luat steluta? Pentru mine a fost o jignire ca altor fete sa le dea si mie date si apoi luate inapoi. Nu suport criticile si sunt maniaca de control. Eu trebuie sa ma vad inainte!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: