Paola a vrut sa fie extravaganta si a purtat par pe piept: "Ai, mai, mama, dar asta e extravaganta extravagantei, nu m-ai gasit acasa..." Cum s-a prezentat concurenta in fata juratilor!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:29

Paola a vrut sa isi reinventeze tinutele si sa dea o nota de creativitate, asa cum a observat Iulia Albu, insa doi dintre jurati nu au fost de acord cu intentia ei.

Daca Iulia Albu a apreciat faptul ca Paola a inceput sa se straduiesca sa isi reinventeze tinutele de brand, la cea pe care o poarta, de exemplu in aceasta editie, ea indraznind sa lege o curelusa de pantaloni, fashion editorul a fost multumit si de faptul ca cizmele si pantalonii au o continuitate, insa nu a fost de acord cu parul legat la gat, ca accesoriu!

Daca Iulia i-a dat o steluta, Maurice si Raluca nu au putut trece cu vederea aceasta extravaganta si au depunctat-o pentru look.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: