Paola, schimbare de look inainte de a veni la "Bravo, ai stil!" Cum arata concurenta care i-a lasat cu gura cascata pe jurati datorita garderobei impresionante pe care o detine

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:30

Desi a intrat in competitie cu stangul si la un moment dat era pregatita sa renunte la show, Paola, si-a revenit si mai mult, incepe sa ii uimeasca pe jurati cu mixurile pe care le face.

A photo posted by Paola Bonaciu (@paolabonaciu) on


Noua concurenta de la "Bravo, ai stil!" a fost remarcata de catre jurati inca de la primele editii datorita hainelor de brand pe care le-a afisat. Insa, acest lucru nu i-a determinat sa ii acorde Paolei stelute, asta deoarece tanara nu a dovedit ca are abilitati stilistice de a mixa hainele.

Insa, pe parcursul editiilor, situatia s-a schimbat, iar juratii au observat cum Paola incearca sa faca styling si atunci, au venit si stelutele mult ravnite.

Paola este o femeie frumoasa si de-a lungul timpului, ca orice tanara i-a placut sa experimenteze diverse look-uri, iar o perioada de timp concurenta de la "Bravo, ai stil!" a fost blonda. Tu cum o preferi, satena sau blonda?

 

Taguri: