Parca s-ar uri de moarte! Silvia a jignit-o grav pe Iulia Albu in aceasta editie: "Erijandu-te intr-o mare fashionista si sa aud asemenea replici?! Tu, in acest juriu esti o particica, parerea altora conteaza mai mult pentru mine. Ai o problema cu mine!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:46

Conflictul dintre Silvia si Iulia Albu capata noi proportii dupa discutia celor doua din aceasta editie "Bravo, ai stil!"

Silvia, cea careia ii fierbe sangele in vene, nu s-a putut abtine si i-a spus Iuliei Albu verde in fata ca are o problema cu ea: "Erijandu-te intr-o mare fashionista si un mare guru al modei, si sa aud asemenea replici de la tine...eu nu vreau sa ma bat cu nimeni, tu in acest juriu, esti o particica, mai sunt si alte persoane a caror parere conteaza mai mult decat a ta pentru mine.

Sincer, eu cred ca ai o problema cu mine dincolo de discursul acest poetic pe care il afisezi cu mine!"

Iulia Albu a incercat sa se mentina echidistanta si sa nu ii tina isonul Silviei si i-a dat cateva sfaturi atunci cand vine vorba de postura pe care o afiseaza in fata juratilor si mai ales cand vorbeste: "Ai fi putut avea o tinuta foarte buna pentru ca imi place ca ti-ai facut un makeup natural, ca ti-ai prins parul, bine nu l-as fi prins cu acel elastic!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: