Parintii Ralucai Badulescu vorbesc in premiera despre copilaria juratei "Bravo, ai stil!":” Primele poze ale ei sunt in dulapul cu haine

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 nov 2017, 10:57

Surpriza de proportii, marti seara, la lansarea colectiei Ralucai Badulescu impreuna cu un brand faimos de incaltaminte din Romania. Printre invitatii care au venit sa admire creatiile concepute dupa ideile simpaticei jurate de la “Bravo, ai stil!” s-au numarat si parintii sai. Intrebati cum si cand s-a nascut dragostea vedetei de la Kanal D pentru haine, accesorii si vestimentatii, mama si tatal Ralucai Badulescu au dat verdictul si au spus la unison ca fiica lor s-a nascut cu acest “microb”.

“Si pentru noi este o surpriza, dar suntem alaturi de Raluca, la bine si la rau suntem alaturi de ea. Nebunia ei pentru haine si pantofi o are dintotdeauna, de cand s-a nascut. Cand era mica isi alegea singura pantofii si rochitele si nu voia sa imbrace decat anumite lucruri pe care oricum si le alegea singura cand mergeam la cumparaturi. Primele poze ale ei sunt in dulapul cu haine! Dar poze foarte frumoase, facute inca de atunci cu stil!”, a declarat mama vedetei de la Kanal D pentru WOWbiz.ro.



Tatal Ralucai isi aminteste cat ii dadea de furca fiica sa, in copilaria ei, cand aceasta se baga cu totul in dulapul mamei cu haine si proba si concepea tinute dupa placul si gustul ei. (Cum arata incaltamintea creata de Raluca Badulescu) “Imi amintesc faptul ca intotdeauna Raluca intra in dulap, se aseza acolo si lua diverse rochii si se impodobea din cap pana in picioare.
Lua pantofii sotiei mele, care pe vremea erau cu toc inalt. Ii placea sa fie cocheta inca de pe atunci. Astazi, Raluca face cam acelasi lucru si face bine. As vrea sa punctez o chestiune foarte interesanta. Am vazut formatul emisiunii “Bravo, ai stil!” in strainatate si nu are nici pe departe farmecul pe care il are “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Este mult mai antrenanta la Kanal D, sunt mai bine imbracate concurentele si juratii, fata de ce am vazut acolo”, spune tatal Ralucai.
Citeste continuarea pe wowbiz.ro!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.